Последње активности:

Добротворни турнир „Од добрих најбољима“ 2012.

Друштво српско-руског пријатетљства и руске дијаспоре «Ресурс»  у настојању да промовише српско-руску сарадњу, здрав начина живота и солидарност организује 21. априла у Новом Саду турнир у малом фудбалу под називом „Од добрих најбољима“, а средства прикупљена на турниру додељујемо најбољим студентима Нишког, Београдског и Новосадског државног универзитета. Како је ово други турнир под овим називом, он прераста у традицију.

Турнир „Од добрих најбољима“  ове године ће бити одржан 21. априла 2012. године у Новом Саду, а прикупљени новац јавно ће бити додељен најбољим студентима на церемонији доделе пехара победничкој екипи у просторијама Друштва српско-руског пријатељства.

«Добри» који су одлучили да подрже и награде «најбоље» су :

•             Амбасада Руске Федерације

•             НИС – Гаспром њефт

•             ХИП-АЗОТАРА, Панчево

•             Банатски двор, Нови Сад

•             МСК Кикинда

•             Јавно Предузеће Србијагас, Нови Сад

•             Информатика А.Д. Београд

•             Согаз

Свечано отварање турнира је 21. априла 2012. године у 9.45 сати, на теренима спортског центра „Hattrick“, који се налази на Булевару Цара Лазара бб, иза хотела Александар (Булевар Цара Лазара 79). Очекујемо храбру борбу «добрих» за «најбоље», где ће на крају турнира победити хуманост, доброчинство и пријатељство.

Свечано затварање турнира, додела пехара победничкој екипи и додела награда најбољим студентима са Новосадског, Беогадског и Нишког Универзитета биће уприличена у 17.00 сати у просторјима Друштва српско-руског пријатељства и руске дијаспоре „Ресурс“ (у оквиру пословног центра НИС-а).

Награде ће уручити представник Амбасаде Руске Федерације,  Радојка Ковач – председница друштва Српско – руског пријатељства и руске дијаспоре – „Ресурс“ и Душан Бајатовић генерални директор ЈП „Србијагаса“.

Награђени студенти:

Драгана Грбић, Универзитет у Новом Саду,  Економског факутлета Суботица, смер  мастер Финансије, банкарство и осигурање. Основне студије на Економском факултету завршене са просечном оценом 9,74. Мастер студије на Економском факултету завршене са просечном оценом 10,00.

Урош Милованчевић, Универзитет у Београду, Машински факултет, смер Термотехника. Завршио Основне академске студије на Машинском факултету са просечном оценом 9,97. Завршио Дипломске академске студије на Машинском факултету са просечном оценом 10,00. Од 2010. је студент на докторским студијама на Машинском факултету Универзитета у Београду.

Војислав Николић, Универзитет у Нишу , Грађевинско-архитектонски факултет у Нишу, смер Пројектантски. Основне академске студије завршио 2009. године на Грађевинско-архитектонском факултету Ниш, одсек архитектура, са просечном оценом 9,68; а завршни рад одбранио са оценом десет. Дипломске академске студије (Мастер) завршио 2011. године на Грађевинско-архитектонском факултету Ниш Универзитета у Нишу, одсек архитектура смер пројектантски; просечном оценом 10,00; мастер рад одбранио са оценом десет. Докторске академске студије уписао 2011. године на Грађевинско- архитектонском факултету Универзитета у Нишу. Област ужег интересовања- Архитектонско пројектовање.

Узели смо себи за обавезу да учврстимо вековну везу и створимо РЕСУРС за будућност

Share Button