Последње активности:

Часови руског језика

Часови руског језика за основце

Часови руског језика за основце

Почетком септембра полазници курса руског језика имали су прилику да се упознају са радом нашег удружења , са наставним планом и програмом као и са предавачима који су својом компетенцијом и дугогодишњим искуством показали успешност вођења оваквог вида едукације.

Чињеница да руски језик припада групи источнословенских језика умногоме олакшава учење с обзиром на велику сличност са остале две групе језика : западнословенских и јужнословенских међу којима је и српски.

Концепција наставе је таква да омогућава да сваки полазник изрази своју индивидуалност у активној интеракцији са предавачима и осталим члановима своје групе. Часови се одржавају једном недељно у поподневним и вечерњим терминима у трајању од 90 мин. Садржај наставе је такав да гарантује веома велик напредак у савладавању језичких баријера, а у прилог томе говоре искуства наших ученика који су слушали наставу у претходном семестру и који су одлучили да наставе са учењем и у овом семестру.

Часови руског језика

На наше велико задовољство, имали смо прилику да видимо колико је велика заинтересованост за учење руског језика с обзиром на веома велик број пристиглих пријава. Захваљујући том сазнању, имамо довољан мотив да и даље наставимо са свим активностима којима смо се бавили и претходних година, укључујући и учење руског језика.

Share Button